Zariadenie na posypanie panettone cukrom a mandľami


Mám záujem o cenovú ponuku

Automatické zariadenie na poťahovanie typických vianočných talianskych koláčov panettone a colomba cukrovou polevou a cukrom a následné posypanie mandľami …

Vlastnosti:

Poťahovací systém je rozdelený do dvoch fáz, ktoré je možné prispôsobiť podľa výroby:
prvá fáza zahŕňa potiahnutie koláčov polevou a granulovaným cukrom
– druhá fáza zahŕňa posypanie koláčov mandľami
Zariadenie je vhodné na poťahovanie typických vianočných talianskych koláčov panettone a colomba
Konštrukcia zariadenia je z nehrdzavejúcej ocele vybavená kolieskami a nastaviteľnými nožičkami
Zariadenie zahŕňa automatický “dierkovací systém” obsahujúci špecifické otočné ihlice
Fáza poťahovania je vybavená špeciálnym pneumatickým čerpadlom, ktoré umožňuje prispôsobenie dávkovania polevy podľa potreby
Zariadenie je vybavené zásobníkmi z nehrdzavejúcej ocele pre prípadnú recykláciu prebytočného produktu aby sa predišlo plytvaniu  a skrátil sa čas čistenia samotného zariadenia
Zariadenie je je vybavené dotykovým displejom pre zvýšenie rýchlosti výroby a pre vkladanie ľubovoľných receptúr
Zariadenie je úplne prispôsobiteľné podľa potrieb operátora

Glassatura

First slide First slide